Pivnica Budweiser upravo je uvela listu steakova po cijenama od 28 do 55 eura
Danas smo, prolazeći kraj Budweisera u Heinzelovoj, ostali iznenađeni sadržajem crne ploče. Na crnoj ploči danas piše: ribeye 28 eura, striploin 28 eura, rib steak 55 eura. Budweiser, koji je prije svega masovna zalogajnica, odlučio je, možda probno, ući na tržište luksuznih steakova.
adsense_content_v3
Svi su steakovi suho odležani, a ribsteak (tomahawk) za 55 eura vjerojatno je najskuplje jelo koje se ikad prodavalo u bilo kojoj zagrebačkoj zalogajnici ili roštiljarni. Ribsteak bi uvijek morao biti dovoljan za dvoje gladnih ljudi. Budweiser se odlučio na taj korak vjerojatno i zato što ima dobra iskustva s biftecima, koje uspješno peče već godinama. Osim toga, Budweiser je lani uveo i janjetinu s ražnja, koja se nudi vikendima. Vidjet ćemo je li Budweiserova kuhinja kadra svladati plemenutu vještinu ispravnog pečenja i serviranja steakova i hoće li Budweiserova publika prihvatiti jela koja koštaju između 28 i 55 eura.


